Stage CycleColors

 Ik ben Marit, 16 jaar en leerling van de vrije school in Zutphen. Dit jaar kregen we als opdracht voor school om een week stage te lopen bij een bedrijf naar eigen keuze. Ik ben zelf fanatiek wielrenster en had altijd al een droom om mijn eigen frame te kunnen spuiten. Ik vroeg Sensa of zij mijn idee wilde steunen en mij een frame wilde sponsoren. Zij vonden het een super leuk idee en stuurde een frame op. Ook vertelde zij mij dat ik misschien terecht kon bij Cycle Colors voor hulp bij het spuiten. Zo ben ik terecht gekomen bij Cycle Colors voor mijn stage. 

Doordat ik in de stageweek mijn eigen frame ging spuiten heb ik het hele proces doorgelopen. Er komt heel wat bij kijken. Eerst het frame schuren, ontvetten, stickers plakken, ontwerpen en uiteindelijk het spuiten van de verf. Dat was een stuk lastiger dan ik had gedacht. Gelukkig wilde iedereen mij graag helpen. Het grootste deel heb ik niet zelf gespoten, want ja ik wilde ook graag een mooi frame als eindresultaat. Een mooi eindresultaat is er zeker gekomen, al zeg ik het zelf. Ik ben erg tevreden. 

Ik wil iedereen van Cycle Colors graag bedanken voor de super stage die ik heb gehad. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van het fietsen spuiten. Het is echt vakwerk 

1 comment

  1. film
    19/11/2020 at 4:02 pm

    This is my first time visit at here and i am really impressed to read all at one place. Bertine Reinaldos Riggins

Leave a Reply